اسم استیو جابز با موفقیت اپل پیوند خورده. بعد از کودتایی که هیئت مدیره در ۱۹۸۵ بر علیه او راه انداخت و اخراجش کردند وقتی دوباره در ۱۹۹۷ به یک اپل رو به افول بازگشت یک بازگشت به اوج جادویی راه انداخت که هنوز هم ادامه دارد.
جابز یک قطب نمای تکنولوژی بود که جین میپوشید و یقه اسکی مشکی و سال به سال در MacWorld روی صحنه میرفت تا دنیا را با خلاقانهترین دستگاههای الکترونیکی و کامپیوتری دنیا آشنا کند مثل iMac ، ipod و iPhone.
وقتی که در ژانویه ۲۰۰۹ یک مرخصی استعلاجی ۶ ماهه از مدیرعامل اپل بودن گرفت خودش و شرکتش سرتیتر اخبار جهان شدند و یک سوال در ذهن همه بود: «آیا اپل بدون مدیرعامل نابغه و کاریزماتیکش میتواند ادامه بدهد؟» این سوال حتی بعد از بازگشت جابز در ذهنها ماند، مخصوصا وقتی در آگوست ۲۰۱۱ رسما از سمتش استعفا داد. او در ۵ اکتبر ۲۰۱۱ در سن ۵۶ سالگی فوت کرد.
با وجود اندوه فراوان و عدم اطمینانهایی که طبیعتا با مرگ وی پیوند خورده بودند، بیشتر متخصصان بر این باورند که اپل بدون استیو جابز بدون مشکل خاصی به موفقیتش ادامه خواهد داد.اولا درست است که وی تاثیر به سزایی داشت اما در ایدهپردازی یا طراحی بسیاری از محصولات خیلی موفق اپل هیچ نقشی نداشت. جاناتان آیو، معاون ارشد طراحی صنعتی بود که باعث به وجود آمدن iMac و پدِ چرخشی iPod و حتی iPhone 3G بود. پس آن تبلیغات جذاب و به یادماندنی اپل چه میشود؟ تبلیغات Mac Vs. PC را که یادتان میآید؟ آن تبلیغات و خیلی دیگر از تبلیغات موفق زاده ذهن فیل شیلر، معاون ارشد بازاریابی جهانی بودند.
مهم تر از همه اپلی که جابز در ۲۰۱۱ ترک کرد با اپلی که در ۱۹۹۷ نجاتش داد فرقهای بنیادین دارد. او باعث شد که اپل یک چشم انداز واضح، یک برندینگ قوی و پیروان و علاقهمندان خیلی وفاداری داشته باشد. حتی بعد از مرگ جابز هم شرکت اپل یک جا پای خیلی محکم برای خودش در صنعت تکنولوژی درست کرده و اگرچه در این صنعت هیچگاه هیچ تضمینی وجود نداشته اما اپل همچنان اپل باقی خواهد ماند.
نام جابز باابل اجين است.
ببخشيد!هيچ كس حق ندارددرمورد اسطوره تكنولوژى دنيااينگونه صحبت كند.
باباجان اون خدابيامرزمديراين ابرشركت بوده
اكثرخط مشى ها،برنامه ريزيهاوسازماندهي هاي شركت برعهده اون مرحوم بود.
البته اين پرواضح است كه نمي توان اززحمات همكارانش بي تفاوت گذشت،ليكن اداره كردن اين پرسنل وايجادروحيه مضاعف وبخصوص القا حس متفاوت بودن را او به همكارانش تزريق ميكرد.
روحش شاد
لطفا مستند بي بي سي رو در مورد بيو گرافي استيو جابز ببينيد و يا كتابي كه سال ٢٠١١ در مورد زندگي نامه اش توسط والتر ايزكسون نوشته شده را مطالعه كنيد….خواهيد ديد كه او هيچ گاه هدفش پول نبود و به قول خودش يكي از دليل موفقيت اپل در روزهاي اول تاسيس ش اين بود كه با قلب شان گره خورده …