چگونه از اطلاعات دستگاههای iOSی مثل آیفون یا آیپد بکاپ بگیریم؟
از دست دادن داده ها و اطلاعات مهم یکی از واقعیتهای زندگی امروزما است. هر لحظه ممکن است اتفاقات ناگواری مانند افتادن گوشی دلبند شما از دستتان پیش آمده و آن هم به چندتکه تبدیل شود، در این صورت احتمال دارد اطلاعات باارزشی که روی آن نگه میدارید را از دست بدهید. ولی خوشبختانه برای کاربران اپلی سرویسی به نام آیکلاد وجود دارد که بهصورت اتوماتیک از اطلاعات دستگاه شما نسخه پشتیبانی تهیه میکند و میتوانید با خیال آسودهتری از گوشی خود استفاده کنید.
اما متأسفانه این بهترین راه برای گرفتن نسخه پشتیبانی از اطلاعات شما نیست، اولین دلیل مشکلاتی است که تا به حال در مورد امنیت این سرویس اپل پیشآمده و مورد دوم گران بودن فضا در آیکلاد نسبت به سایر رقبا است. اپل ۵ گیگابایت فضا در اختیار شما قرار میدهد که این میزان برای افرادی که با گالری بزرگی از عکسهای باکیفیت سروکار دارند چندان مفید نخواهد بود.
ولی بااینحال بازهم راههای دیگری وجود دارند که بتوانید از اطلاعات خود بهصورت رایگان پشتیبانی بگیرید، اولین این راهها گرفتن پشتیبانی روی کامپیوتر ویندوزی یا مکتان است.
برای شروع دستگاه خود را به کامپیوتر متصل کرده و آیتونز را اجرا کنید، به File > Devices > Transfer purchases رفته و از این طریق هر محتوایی که بهعنوانمثال از آیتونز خریداری کردهاید روی کامپیوتر شما ذخیره میشود. منتظر باشید تا آیتونز کار انتقال خریدهای شمارا تمام کرده و سپس به File > Devices > Backup رفته و از دستگاه خود بکاپ بگیرید، این کار کمی زمان میبرد که البته به حجم دستگاه شما و اطلاعاتی که ذخیره کردهاید مرتبط است.
بعد از اتمام برای اطمینان از درست انجام شدن این کار به Preferences > Devices رفته و در آنجا تمامی بکاپها را بانام دستگاه خود و همچنین تاریخ و ساعت انجام این کار خواهید دید. بعد از انجام این کار خیال شما راحتتر خواهد بود چراکه اطلاعاتتان رو کامپیوتر مطمئنی نگهداری میشود، اگر از بابت کامپیوتر و مشکلاتی که ممکن است برای آن پیش آید هم نگران هستید بد نیست که قسمتِ مهمتر اطلاعاتتان را روی جای دیگری مانند آیکلاد ذخیره کنید.
Google Drive
گوگل درایو هم گزینهی خوبی برای ذخیرهی اطلاعات شماست چراکه ۱۵ گیگابایت فضا بهصورت مجانی در اختیارتان قرار داده خواهد شد. اولین قدم برای گرفتن بکاپ روی گوگل درایو، نصب برنامهی آن رویکامپیوتر ویندوزی یا مک است.(تصاویر زیر نسخهی ویندوزی گوگل درایو را نشان میدهد)
قدم بعدی اجرای این برنامه است که البته برای اجرا لازم نیست دستگاه شما به کامپیوتر متصل باشد چراکه پیشازاین از اطلاعاتتان روی آیتونز بکاپ گرفتهاید. اول از شما میخواهد که Sign-In کرده و بعد از چند مرحلهی کوتاه تنظیمات اولیه، دکمه Done را زده و کار تمام است. گوگل درایو روی کامپیوتر شما نصب و فعالشده و فولدر آنهم بهصورت اتوماتیک روی اکسپلورر قرار خواهد گرفت.
در حقیقت گوگل درایو سرویس تهیهی نسخهی پشتیبانی اولیه شما نخواهد بود اما بهخوبی کارش را انجام خواهد داد چراکه سینک کردن آن با فایلهای شما کار ساده ای است، به این آدرس بروید(ویندوز):
Users/Username/AppData/Roaming/Apple Computer/MobileSync/Backup
آخرین بکاپ آیتونز خود را پیداکرده و روی آن کلیک راست کنید، بعد از زدن Copy به فولدر گوگل درایو بروید و در آنجا Paste کنید، فایل بکاپ شما شروع به آپلود شدن روی گوگل درایو میکند که البته بسته بهسرعت اتصال اینترنت و حجم این فایل زمان نیاز خواهد داشت. کاربران مک هم به این آدرس رفته:
Library/Application Support/MobileSync/Backup
و همان عمل بالا را انجام دهند. اگر پیدا کردن فولدر بکاپ آیتونز برای شما راحت نیست میتوانید از آیتونز بهPreferences > Devices رفته و با کلیک راست یا کنترل کلیک روی بکاپی که مدنظر دارید، گزینهی Show In Folder یا Finder را بزنید تا محل قرارگیری آن را به شما نشان دهد. با این کار خیالتان راحت است که از اطلاعات باارزشتان علاوه بر کامپیوتر، در جای امن دیگری هم یک نسخه دیگری دارید.
Dropbox در مقابل iCloud
گوگل درایو به دلیل قرار دادن فضای ۱۵ گیگابایتی انتخاب خوبی است اما اگر به این میزان فضا احتیاجی ندارید میتوانید از همان آیکلاد و یا دراپ باکس استفاده کنید. دراپ باکس ۲ گیگابایت فضا در اختیار شما قرار میدهد و ستاپ اولیه ساده و مشابه با گوگل درایو دارد.
برای استفاده از دراپ باکس به وبسایت این سرویس رفته و بعد از Sign-up، نسخه مناسب برای کامپیوتر خود را دانلود و بعد از نصب و راهاندازی میتوانید فایل بکاپ خود را در آن کپی پیست کنید.
در مورد آیکلاد هم باید گفت که برای احتیاط از اینکه از تمام برنامههایی که برای شما مهم است بکاپ گرفته شود به Setting > iCloud رفته و هر برنامهای که لازم دارید را فعال کنید. برخی از برنامهها بهمانند Notesو Mail نیاز دارند تا یک ایمیل مجانی @iCloud ساخته باشید.
هارددیسکهای دیگر
اگر هنوز از بابت هارد داخلی کامپیوتر خود خیالتان راحت نیست میتوانید اطلاعات را روی یک هارد اکسترنال و یا فلش USBها ذخیره کنید.
نتیجهگیری
امروزه دادههای کامپیوتری برای ما خیلی بااهمیت هستند، ممکن است شما اطلاعات مالی مهمی را همراه خود بهجایی ببرید و یا اینکه عکسهای خاطرهانگیز و تکرار نشدنی گذشته همراه شما باشند. اینگونه اطلاعات برای ما بهاندازهی اشیاء فیزیکی اطرافمان باارزش هستند، بهمانند یک کتاب باارزش باید سرجای خود در قفسه کتابخانه جایداده شوند. شما هم اطلاعات باارزشی روی دستگاه اپلی خود نگهداری میکنید؟ کدام روش بالا را مناسبتر دیدهاید؟
منبع : www.knowche.ir
با سلام میخواستم در مورد ایکلود به من کمک کنید برای تعویض رمز ایمیلی که اپل برای من میفرسته متاسفانه هیچ ایمیلی نمیاد ممنون میشم اگه کمک کنید
من ایپدمو بیرون جیل کردم حالا چجوری بک اپشو برگردونم
سيبچه عاليه
شما چرا همراه بانك صادرات رو حذف كردين
کاربر گرامی
باسلام
همراه بانک صادرات بدلیل ارائه آپديت از سوی بانک صادرات موقتاً حذف گردیده و در اسرع وقت مجددا در دسترس شما قرار خواهد گرفت .
باتشکر
تشکر ، پاينده باشيد.
سايت خوبي داريد ، موفق باشيد.